Om oss

Isabella är uppväxt på en gård med islandshästar och har ridit sen fyra års ålder. Första egna hästen fick hon som sexåring, en snabb shettis (såklart) och året därpå föddes hennes första egna islandshäst Eikthyrnir som hon har kvar än. När shettisen blev för liten blev det hennes pappas islandshäst som fick ställa upp som ridhäst och läromästare.
Sen 2012 har Isabella satsat aktivt på islandshästarna då hon valde att gå gymnasiet på Wången, inriktning Islandshäst. Under sina tre år på Wången blev hon diplomerad Ridledare och Hästskötare. Hon har efter studenten jobbat på islandshästgårdarna Prästgården i Värmland och Red Feather Icelandics i USA med träning av hästar och ryttare.
Isabella har sedan 17 års ålder tävlat och tränat aktivt upp till nationell nivå och 2018 red hon sitt första SM tillsammans med Theyr frá Akranesi.
Hösten 2018 påbörjade Isabella sin utbildning på Biologiska Yrkeshögskolan i Skara (BYS) till Verksamhetsledare inom hästrelaterade näringar och har som plan att vidareutbilda sig inom SIF. 

Kaisa har varit hästintresserad (läs: hästtokig) hela sitt liv och började på vanlig ridskola vid 3 års ålder. Islandshästarna dök upp när hon var 10 år gammal och fick sin första egna häst, en äldre islandshästvalack och en riktig läromästare. Gamle "Skurt" ställde upp på det mesta och lotsade runt Kaisa på en del klubbtävlingar.

Kaisa tog varje chans att rida och har sedan högstadeieålder varit med och ridit in unghästar och vidareutbildat hästar. Hon gick också på Wångens gymnasium, såklart med islandshäst som inriktning, och blev också diplomerad hästskötare och ridledare.

Efter skolan åkte Kaisa till Island och jobbade på avelsgården Kvistir, samt har arbetat i USA på Red Feather Icelandics och hos Anne-Marie Röst och Johan Häggberg här hemma i Sverige.

Hösten 2018 påbörjade Kaisa sin utbildning på Biologiska Yrkeshögskolan i Skara (BYS) till Verksamhetsledare inom hästrelaterade näringar och har som plan att vidareutbilda sig inom SIF.